+40 764 406 955 office@apte2002.ro

TERMENUL DE OBȚINERE A CERTIFICATULUI DE SITUAȚI

sept. 22, 2021 | 0 comentarii

Termenul de obținere a certificatului de situație de urgență a fost prelungit până la 15 iunie 2020

Execută o nouă serie de măsuri de urgență, cu caracter excepțional, îngrijit să permită autorizarea necesară pentru a putea asigura eficiența și menținerea agenților economici în ceea ce privește măsurile private în ceea ce privește tribunalul

La propunerea Ministrului Economiei, Energiei și Mediului de Afaceri, prințului Ordonanță de Urgență, o măsură adoptată pentru măsura extinderii perioadei de emisiune, după 14 mai, un certificator de situație de urgență, precum uriiuuiiuăi, precuuri. minimum 25% din media lunară ianuarie și februarie 2020.

„Așa cum am mai spus, nevoile operatorilor economici sunt extrem de importante pentru noi, pentru a ne transforma ele dau pulsul real în economie în ceea ce privește. Am venit în faza finală pentru a solicita beton de a permite și prelungi termenii de a obține o situație de ură a certificatului galben, pentru aceia dintre operatorii economici ale căror venituri sau încasări și încurajare a crizei generatoare de răspundere coronavirusului SARS – CoV-2. dacă reintegreze în circuitul contribuției economice, astfel, demersul de repornire a economiei ”, este declarat ministrul Virgil Popescu.

Astfel, operatorii economici au posibilitatea să reducă veniturile sau să reducă minim 25% în luna martie, aprilie sau mai 2020, prin care se raportează media lunară ianuarie și februarie 2020 pot solicita online, accesând aplicația csu.prevenire.g. data din 15 iunie 2020, eliberare certificată de situație de urgență.

Biroul de presă

COLABORATORI