+40 764 406 955 office@apte2002.ro

DESPRE APTE 2002

Devino membru

Cine suntem

Asociaţia Patronală a Transportatorilor Europa 2002 (APTE 2002) este o organizaţie profesională şi patronală, neguvernamentală, independentă, apolitică, fără scop lucrativ, de drept privat, fondată în 2002 pe principii democratice, din iniţiativa privată a unor transportatori, care promovează şi apără interesele transportatorilor rutieri pe plan intern şi internaţional, înregistrând de la înfiinţare până în prezent peste 500 de membri activi, operatori care efectuează transporturi interne şi internaţionale de marfă şi persoane. APTE 2002 işi asumă responsabilitatea de partener de dialog social la nivel de ramură transporturi rutiere, pe lângă celelalte asociaţii profesionale, considerând că pluralismul in reprezentarea transportatorilor este garantul unei reale reprezentări ale intereselor acestora in discutiile cu reprezentantii Administratiilor locale, Guvernului, Parlamentului, etc. Suntem asociaţia care începand cu anul 2002 a organizat cea mai mare mobilizare de transportatori participanti la toate Protestele pe întreg teritoriul ţării, pentru rezolvarea problemelor ivite in decursul anilor,impotriva unor aspecte negative care nu si-au gasit rezolvarea prin dialog.

APTE 2002 promovează şi apără interesele membrilor săi pe lângă autorităţile naţionale, pe lângă celelalte asociaţii profesionale româneşti şi în cadrul organismelor şi/sau organizaţiilor internaţionale, oferă membrilor săi informaţii din domeniul transportului internaţional de mărfuri şi le asigură consultanţă şi asistenţă pentru rezolvarea problemelor cu care se confruntă. În acest context, am inţeles că dincolo de faptul că pe plan comercial suntem concurenţi, în relaţia cu statul român şi în competiţie cu concurenţa străină avem interese comune. De aceea am constituit Asociaţia Patronală a Transportatorilor Europa 2002. este membră a:

  • Federatiei Transportatorilor Europa şi al grupurilor operative de lucru stabilite cu Ministerului Transporturilor precum si participand la intalnirile Comisiilor din cadrul Parlamentului Romaniei.

Organigrama APTE 2002

Pop Adrian Virgil

Președinte

Jurjut Dorin

Vicepreşedinte

Sporea Miron

Vicepreşedinte

Pop Dorin

Vicepreşedinte

Miutescu Filip

Cenzor

Petrisor Petru

Membru

Nagl Ioan

Membru

Purec Florin

Membru

Berzovan Mihaela

economist

Cront Gheorghe

Membru