+40 764 406 955 office@apte2002.ro

SCRISOARE TRANSPORTATORI ROMANI

sept. 22, 2021 | 0 comentarii

Dorim să vă punem în atenție Scrisoarea deschisă a transportatorilor rutieri români adresată Comisiei Europene și Parlamentului European.

Această scrisoare vine să completeze demersurile pe care dumneavoastră asociațiile patronale românești alături de autoritățile române le-ați făcut împotriva practicilor protecționiste apărute în special în Germania și Franța.

Ea se vrea o luare de poziție directă, nemijlocită, comună, ca de la transportatori la Comisia Europeană și la Parlamentul European împotriva acestor măsuri îndreptate contra transportatorilor estici, în lumina apropierii de momentul la care Comisia Europeană va lansa Noul Pachet Rutier, la sfârșitul lunii mai.

Această scrisoare, redactată cu implicarea directă a membrilor Euload.com, o puteți consulta la adresa : https://www.euload.com/download.file.php?id=74
Lista semnatarilor acestei scrisori deschise o găsiți la adresa https://www.euload.com/download.file.php?id=75 .

Vă rog, în numele semnatarilor acestei scrisori, să publicați Scrisoarea deschisă și să contribuiți astfel la sensibilizarea opiniei publice românești și europene, precum și a autorităților din România  și a celor de la Bruxelles.

De asemenea, dacă considerați oportun, să înaintați această scrisoare membrilor d-voastră, în vederea aderării la textul acesteia.

Vă mulțumesc anticipat pentru sprijinul acordat acestui demers.

Cu stimă,
Ioana Csengeri
www.euload.com
Tel. 0756-777735

COLABORATORI