+40 764 406 955 office@apte2002.ro

PROTOCOL UK- FRANTA

sept. 22, 2021 | 0 comentarii

Guvernul Marii Britanii și Franței au fost semnat un Protocolul prin care au fost de acord să redeschidă frontiera franceză la sosirile din Marea Britanie

Guvernul Marii Britanii și Franței a ajuns în această seară (22 decembrie 2020) la un acord de redeschidere a frontierei Marea Britanie – Franța pentru a permite reluarea serviciilor de marfă însoțite și a unor servicii de călători între cele două țări .

Serviciile feroviare, aeriene și maritime se vor relua mâine dimineață, toate persoanele care călătoresc din Marea Britanie în Franța trebuie să prezinte dovada unui test negativ asupra coronavirusului efectuat în ultimele 72 de ore.

Protocolul convenit cu guvernul francez va fi revizuit la 31 decembrie, dar ar putea rula până la 6 ianuarie. Toți șoferii de camioane, indiferent de naționalitate, vor necesita un test negativ. Acest lucru poate detecta noua tulpină de COVID-19 și poate oferi rezultate în aproximativ 30 de minute, mai degrabă decât în cele 24 de ore necesare după un test PCR .

Guvernul francez va efectua, de asemenea, eșantioane de testare a transportului de mărfuri în Marea Britanie .

https://www.gov.uk/government/news/protocol-agreed-to-reopen-french-border-to-uk-arrivals

COLABORATORI