+40 764 406 955 office@apte2002.ro

PROTESTEZ RCA !!!!

sept. 22, 2021 | 0 comentarii

PROTESTEZ RCA !!!!

In vederea stabilirii gradului de nemultumire in ceea ce priveste problema tarifelor la asigurarile RCA si o estimare corecta a participarii/sustinerii unui protest national prin oprirea activitatii de transport marfa in prima jumatate a lunii septembrie propunem:

1, Incepand de astazi, toti cei care sunt nemultumiti de situatia actuala sa posteze in partea dreapta jos a parbrizului o coala A4 pe care sa scrie mare:

PROTESTEZ
RCA

In cateva zile vreau sa vad tara plina de astfel de masini, inclusiv autoturisme. Atunci oamenii ne vor intreba si le vom expune problema noastra, incercand sa ii facem sa inteleaga ca si ei sunt afectati si sa fie alaturi de noi.

2. Incepand de saptamana viitoare, marti 16.08.2016 (luni fiind liber national), in fiecare prima zi lucratoare a saptamanii (16,22,29….) pana la data protestului national, autovehiculele detinute vor circula cu viteza redusa pana la limita evitarii oricarui pericol timp de minim 2 ore (intre orele 10:00-12:00), in semn de avertisment (vezi model Alba, Brasov, Cluj, Baia Mare….).
Aceasta metoda de avertizare este foarte usor de dus la indeplinit deoarece nu trebuie sa apelam decat la autovehiculele pe care le avem in trafic si sa ne calculam timpii de incarcare/descarcare cu decalajul aferent.
In zona de domiciliu sau a sediului social/punctului de lucru pot fi utilizate si autovehicule care sunt in zona, si nu au incarcare/descarcare.

Daca procedam in acest fel, este foarte probabil ca dupa prima sau a doua/treia saptamana sa nu mai fie nevoie de protest in septembrie deoarece:

– in urma generalizarii protestelor la nivel national Guvernul ia atitudine si rezolva problema, ori protestul national se va fi infaptuit deja (adica transportul de marfa este oprit) si discutam cu autoritatile in vederea rezolvarii problemei.

Eu acum imi listez o coala A4 sa o pun pe autoturism!

COLABORATORI