+40 764 406 955 office@apte2002.ro

PETITIE ONLINE PENTRU MODIFICAREA TAXEI RADIO-TV

aug. 23, 2021 | 0 comentarii

Din cauza ca reprezinta interesul intregii bresle, lansam indemnul de a semna cat mai multi dintre colegii nostri petitia de modificare sau desfiintare a aberantei „asa numite” taxa radio-TV, ce o consideram o insulta la adresa firmelor si ce sfideaza bunul simt.
Petitia se poate semna la adresa :

http://www.petitieonline.ro/petitie-p35002038.html

–––––––––––––––––––––––––
Deasemenea, Va supun atentiei urmatoarul comentar, postat pe :

http://www.urbaniulian.ro/2008/10/27/abuz-2-milioane-de-consumatori-asaltati-de-somatii-pentru-plata-taxei-radio/

” NTB said
am October 27 2008 @ 9:49 pm

Platesc numai cei CARE DETIN APARATE!

Domnilor, dvs unde ati studiat dreptul?
Va invit sa mai cititi o data legea 41/1994, art. 44:

ART. 44
Veniturile proprii ale societatii provin din taxe de abonament de radio si de televizor, din surse realizate potrivit obiectului de activitate, precum si din donatii sau sponsorizari.
POSESORII! receptoarelor de radio si de televiziune sint obligati sa plateasca o taxa de abonament catre serviciile publice de radiodifuziune si de televiziune.

Va invit de asemenea sa studiati hotararile CURTII CONSTITUTIONALE IN PRIVINTA EXCEPTIILOR RIDICATE CU PRIVIRE LA ART 40-44 DIN ACEASTA LEGE!

Exprimarea si interpretarea judecatorilor Curtii Constitutionale e clara: exceptia a fost respinsa PT CA NUMAI CEI CARE POSEDA PLATESC, NU TOATA LUMEA!!

Faptul ca Guvernul, fie din nestiinta, fie intentionat, in HG (adica normele de aplicare) nu a scris clar, cum este si in lege ca NUMAI POSESORII PLATESC, ci a spus in general persoanele fizice si juridice nu schimba cu nimic aspectul legii!

Invocati in instanta, cei 2 milioane de consumatori care nu posedati aceste aparate, CARACTERUL DE INTAIETATE AL LEGII IN FATA HG-ului abuziv al GUVERNULUI! SI SOLICITATI JUDECATORIILOR SA TINA CONT DE INTERPRETAREA CURTII CONSTITUTIONALE.

E SARCINA SRRULUI SA DOVEDEASCA CA POSEDATI APARATE RADIO+TV, NU A DVS CA PARATI SA DEMONSTRATI LUCRUL ACESTA. DACA SRRUL NU DEMONSTREAZA(SI NU ARE CUM DACA NU A INTRAT LA DVS IN CASA/BIROU) CERETI RESPINGEREA ACTIUNII CA NEFONDATA, CF ART. 44 DIN LEGEA 41/1994.

SI PUNETI-I LA PLATA!!! SA SE TERMINE O DATA CU CIRCUL ASTA SI HARTUIRILE ILEGALE SI ABUZIVE, IN CONTRA LEGII. SA PLATEASCA PT TOT DERANJUL DESPAGUBIRI MORALE SI MATERIALE, ASA CUM ESTE NORMAL IN ORICE TARA CIVILIZATA.

MULT SUCCES!
NTB „

Dupa cum se vede, nu suntem singuri cu parerea ca NIMENI nu va putea fi silit sa plateasca aceasta aberatie !
Semnati petitia !
1+1+1+1+1+………..= 100.000 de semnaturi, apoi……. bye-bye taxa !
Si semnatura TA conteaza ! Daca esti defetist, meriti sa platesti taxa pe PROSTIE !

–––––––––––––––––––––––––

Exista si o initiativa legislativa care trebuia dezbatuta in camera deputatilor si care se pare ca s-a aprobat tacit. O gasiti la :

http://www.cdep.ro/pls/proiecte/upl_pck.proiect?cam=2&idp=9634
–––––––––––––––––––––––––––

Va multumim, in numele mebrilor APTE 2002, cat si in numele asociatiilor membre CNR.
Cu stima, APTE 2002 – Arad

COLABORATORI