+40 764 406 955 office@apte2002.ro

ITALIA-TEST ANTIGEN PENTRU TRANZIT

sept. 22, 2021 | 0 comentarii

Ajutoare pentru teste antigene rapide pentru a garanta tranzitul transportatorilor rutieri către pasul Brenner

 – Pentru a minimiza inconvenientele transportatorilor rutieri cu destinația Germania spre teritoriul austriac, obligați să prezinte un certificat negativ de test antigenic Covid-19 (în engleză sau germană) efectuat în ultimele 48 de ore , ministrul infrastructurii și al Transporturi Enrico Giovannini, ministrul apărării Lorenzo Guerini și ministrul de interne Luciana Lamorgese au fost de acord că Ministerul Apărării Militare-Sănătate va înființa, începând de mâine dimineață, stații pentru efectuarea testelor asupra transportatorilor.

 Trusele de testare sunt puse la dispoziție de comisarul președinției Consiliului și vor fi trimise mâine dimineață la „Drive Through Difesa” în construcție lângă Pasul Brenner, sub coordonarea prefectului Vito Cusumano, comisar guvernamental pentru provincia autonomă Bolzano. De asemenea, Protecția Civilă Națională a fost alertată pentru sprijinul necesar, iar Poliția Rutieră asigură toate serviciile necesare. Viabilità Italia urmărește evoluția situației și asigură actualizări de informații pentru utilizatori.

Provincia Autonomă Bolzano pregătește alte stații în care să efectueze testele în apropierea trecerii. Alte stații vor fi în cele din urmă activate în funcție de evoluția situației.   

 În cele din urmă, Farnesina este, de asemenea, implicată în această chestiune, iar ministrul Luigi Di Maio menține un contact constant cu autoritățile austriece și germane.

https://www.mit.gov.it/comunicazione/news/autobrennero/presidi-per-tamponi-rapidi-antigenici-per-garantire-il-transito

COLABORATORI