+40 764 406 955 office@apte2002.ro

FEDERATIA TRANSPORTATORILOR EUROPA

sept. 22, 2021 | 0 comentarii

Stimati colegi,
Cu bucurie va anunt ca miercuri, 24.03.2010, s-a semnat de catre asociatiile APTE 2002 si Breasla Transportatorilor Transilvaneni ca membri fondatori, actul de constituire a Federatiei Transportatorilor Europa . Federatia intruneste un spectru mai larg de aparare a intereselor Breslei si s-a constituit ca asociatie profesionala patronala cu statut de federatie. Federatia Transportatorilor Europa este persoana juridica romana, de drept privat, fara scop patrimonial, o organizatie a patronilor, autonoma, fara caracter politic, fiind constituita pe principii democratice la nivel national, cu structura organizatorica teritoriala proprie in scopul reprezentarii, promovarii, sustinerii si apararii intereselor economice, tehnice si juridice ale membrilor sai in relatiile cu autoritatile publice, cu sindicatele si cu alte persoane fizice si juridice, in raport cu obiectul sau de activitate care este activitatea de transport marfa si persoane in trafic intern si international precum si activitati conexe acestora, atat in plan national, cat si international potrivit Statutului si prevederilor legislatiei in vigoare.
In viitorul apropiat, Federatia Transportatorilor Europa isi propune participarea la infiintarea unei Confederatii unice reprezentative pe ramura de transporturi in Romania, in acest context avand un dialog permanent si actiuni comune cu Federatia Operatorilor Romani de Transport (FORT). De-a lungul timpului s-a dovedit ca doar impreuna vom reusi !
Conducerea Federatiei Transportatorilor Europa este asigurata de Adunarea Generala a membrilor si intre reuniunile acesteia, de Consiliul Director, compus din 5 membri, din care un preAYedinte, doi vicepreAYedinALi, un secretar general AYi un secretar.
Conducerea curent�f a Federatiei este asigurat�f de:

  • Presedinte: Pop Adrian Virgil
  • Vicepresedinte : Hetea Ion
  • Vicepresedinte : Pop Dorin
  • Secretar : Zbircea Dan

COLABORATORI