+40 764 406 955 office@apte2002.ro

EUROTUNNEL FOLKESTONE ACCESUL SUSPENDAT

sept. 22, 2021 | 0 comentarii

Franța nu mai acceptă persoane care sosesc din Marea Britanie timp de cel puțin 48 de ore de la miezul nopții (ora Franței).

Astfel, accesul la terminalul Eurotunnel Folkestone a fost suspendat pentru traficul de pasageri și de marfă începând de astăzi, 20 decembrie, ora 22:00 (ora Marii Britanii). Clienții care au rezervat o călătorie după această oră sunt sfătuiți să NU călătorească spre terminal, deoarece nu vor putea trece în Franța. Pentru orice pasager care se îndreaptă către Marea Britanie în următoarele zile este esențial să verifice regulile pentru călătorie și cazare în Marea Britanie înainte de a face deplasarea.

⚠️ Rețineți! Frontiera este închisă în prezent din Marea Britanie în Franța timp de cel puțin 48 de ore. Puteți efectua și modifica majoritatea rezervărilor online folosind MyEurotunnel.

Dacă ați rezervat un tip de bilet aplicabil, puteți solicita o anulare/rambursare online la http://ow.ly/QoTB50CQuYQ. Întrucât nicio marfă nu va putea intra în Franța din Marea Britanie pentru cel puțin următoarele 48 de ore, firmelor li se recomandă să întârzie sau chiar să anuleze trimiterea camioanelor către Dover și Eurotunnel.

Cursele feribot către Caen vor fi, de asemenea, afectate. Șeful RHA, Heather Wallace, a declarat că orice încercare de a scoate și întoarce camioane în Franța înainte de Crăciun va fi extrem de provocatoare, deoarece întârzierile vor fi foarte lungi odată cu ridicarea interdicției. Belgia, Germania, Italia, Bulgaria, Grecia, Israel, Olanda, Cehia, Suedia, Luxemburg, Portugalia, Finlanda, Croatia, Lituania, Letonia, Estonia, Elveția și Austria au anulat toate zborurile dinspre Marea Britanie, după ce a fost detectată în Olanda o tulpina de coronavirus cu viralitate mai mare descoperită în sudul Angliei.

De asemenea, România a decis suspendarea zborurilor către și dinspre Marea Britanie, începând de mâine, 21 decembrie, ora 19, pentru o perioadă de 14 zile.

Toate persoanele care sosesc în România din Marea Britanie, începând din această noapte (20 decembrie), ora 24, vor intra în carantină.

COLABORATORI