+40 764 406 955 office@apte2002.ro

DRDP Timişoara

sept. 22, 2021 | 0 comentarii

GHID ACTUALIZAT DE AUTORITĂȚILE VAMALE FRANCEZE

Autoritățile vamale franceze au publicat o versiune actualizată a ghidului lor Brexit în limba engleză „Pregătirea pentru Brexit – Orientări vamale”.

În noua broșură, din 10 martie 2021, toate secțiunile au fost revizuite și aprofundate în comparație cu ultima versiune în limba engleză din 12 noiembrie 2020.

În special, „Fișele tehnice” rezumate la titlul „Anexe – Prezentare generală a regulamentului” de la pagina 50 cu privire la diverse aspecte speciale (materiale de ambalare reutilizabile / transport de produse accizabile / transport de mărfuri supuse unor cerințe speciale (plante și produse vegetale, în direct animale și produse de origine animală), furaje de origine non-animală, produse chimice, produse medicale, deșeuri, arme și explozivi, bunuri cu dublă utilizare, produse pescărești, bunuri culturale etc.) au fost extinse semnificativ.

Informațiile despre manipularea „pe cealaltă parte a frontierei”, adică pe partea britanică (de la p. 77), sunt mult mai extinse decât înainte.

Noua versiune o puteți găsi sub linkul Pregătirea pentru Brexit – Orientări vamale , versiunea 10.03.2021 https://www.douane.gouv.fr/sites/default/files/2021-02/26brreparing-for-brexit-French-customs-guidelines.pdf

COLABORATORI