+40 764 406 955 office@apte2002.ro

COMUNICAT APTE DIN 30.12.2014

sept. 22, 2021 | 0 comentarii

Stimati transportatori,

Tinem sa va multumim tuturor pentru mobilizarea de care ati dat dovada prin participarea in numar atat de mare la intalnirea de la Oradea de ieri, 29.12.2014.

Celor care au semnat afilierea la asociatia noastra patronala ii asiguram ca ii vom reprezenta cu toata puterea si forta necesara unui moment de cumpana ca cel de acum.

O vom face alaturi de celelalte asociatii de transport si de toti transportatorii care ne sunt sau nu membri, sau care sunt sau nu afiliati la vreo asociatie.

Va multumim pentru sprijinul financiar important pe care l-am primit incepand inca de azi dimineata. Va asiguram ca vom folosi banii in primul rand pentru a beneficia de sprijinul unor case mari de avocatura, unor specialisti fiscali de notorietate, si nu numai, pentru a trece peste acest impas.

Si dupa aceea, de a trece de alte probleme spinoase: salarul minim pe Germania, nivelul extrem de mic al diurnei pe Romania, acciza la carburanti, etc.

Vom pastra o deplina transparenta cu privire la incasari si cheltuieli, pentru a pune demersurile noastre pe fundatia increderii depline.

Daca doriti sa contribuiti la cresterea fortei financiare a organizatiei noastre, puteti face acest lucru prin virament in contul in lei al :

Asociatiei APTE 2002 , deschis la

Banca Com. INTESA SANPAOLO ROMANIA SA

IBAN: RO68WBAN2511000002511949

Ne puteti contacta in prealabil pe email la office@apte2002.ro sau la telefon 0764-406-955 ec. Mihaela Berzovan pentru a primi o factura proforma.

Desi la intalnire s-a discutat de o anumita suma/copie conforma, pentru a asigura o contributie proportionala cu marimea firmei, consideram ca acest lucru poate fi doar o sugestie si nicidecum o constrangere. Categoric orice sprijin financiar cat de mic este binevenit. Si este binevenit orice sprijin de alta natura: exprimarea solidaritatii, promovarea mesajului transportatorilor, eventuala participare la proteste.

Suntem inca in asteptarea comunicatului de la Minister, comunicat care inca nu a fost publicat. De indata ce vom afla ceva va vom tine la curent.

Cu stima,

Adi Pop

presedinte APTE 2002

COLABORATORI