+40 764 406 955 office@apte2002.ro

AVOCAT APTE 2002 IMPOTRIVA AMENZILOR HU

sept. 22, 2021 | 0 comentarii

Stimati colegi !
Cu bucurie va pot anunta ca APTE 2002 a incheiat o intelegere cu un avocat membru al Barourilor de avocati din Oradea si Budapesta, avad deschise cabinete in ambele orase, pentru a ne reprezenta in fata autoritatilor NKH, VPOP sau ORFK din Ungaria, in cazul in care sunteti amendati pe baza O.G (HU) 57/2007 si/sau pe baza incalcarii regulilor de circulatie, etc. Am curajul de a declara ca este o persoana care prezinta garantia depunerii unui efort maxim si indestulator de competent, pentru a crea premizele de recuperare a cat mai multor sume ce au fost platite ca garantie a platii amenzii.
Cel mai important aspect al acestui anunt este ca NU VA COSTA NIMIC de a inainta contestatia (in afara de taxa de timbru oficiala) ! In caz de esec (daca nu se admite contestatia), NU AVETI NICIO OBLIGATIE de onorariu pentru avocat, acest amanunt este reglat de APTE 2002.
Toate aceste eforturi se alatura acelor demersuri pe care APTE 2002, impreuna cu partenerii sociali le intreprinde in interesul membrilor sai.
Pentru a beneficia de aceasta posibilitate de reprezentare, singura cerinta a noastra este de a va inscrie in asociatia noastra, ca doar impreuna putem reprezenta o forta capabila de a intreprinde lucruri de comun benefice.
Formularele de inscriere se pot solicita pe link-ul :  https://www.apte2002.ro/inscriere.php    sau tel.: 0764 406955, fax : 0257.708.694

Contact:av. Szanto Arpad Zolttel: 0744 490 182email: avocat.transporturi@yahoo.com.

Iata continutul parteneriatului de colaborare :
PARTENERIAT DE COLABORARE
incheiat intre :
I. PARTILE:
Asociatia Patronala a Transportatorilor Europa 2002, cu sediul in Arad, str. O. Ghibu 4-6
tel: 0257.708.694, fax : 0257.708.694, e-mail: office@apte2002, in continuare A.P.T.E. 2002
SI
Cabinet Individual de Avocat „Szanto A. Zsolt” infiintat in cadrul Baroului Bihor
CIF nr. 20207940 si Szanto Arpad Zsolt avocat – europai kozossegi jogasz (jurist cu practica europeana) – din cadrul Baroului Budapesta avand nr. de evidenta E – 0064 , cu sediile in Oradea , str. Parcul Traian nr. 2 Ap. 1 , Romania, precum si in Budapesta , Kisfaludy u. 145 , Ungaria, email:
avocat.transporturi@yahoo.com reprezentat de avocat Szanto Arpad Zsolt, in continuare CABINETUL,  pentru realizarea urmatoarelor :
II. OBIECTIVE
1. Acordarea de consultanta juridica profesionala in dreptul ungar si al U.E. referitor
la transporturi , in favoarea societatilor comereiale ce efectueaza transport rutier de marfa sau persoane , membre ale A.P.T.E. 2002 .
2. Reprezentarea si asistenta juridica in fata tuturor forurilor administrative si judiciare ungare pentru societatile comereiale ce efectueaza transport rutier de marfa sau persoane, membre ale A.P.T.E. 2002.
III. OBLIGATIA CABINETULUI de AVOCAT
1. Contestarea hotararilor de constatare a amenzilor contraventionale dispuse de autoritatile vamale, fiscale si rutiere din Ungaria impotriva societatilor ce desfasoara activitati de transport rutier de marfuri si persoane, membri A.P.T.E. 2002 , in momentul tranzitarii urmatoarelor puncte de trecere a frontierei:
BORS -ARTAND- rutier
NADLAC-NAGYLAK-rutier
PETEA – CSENGERSlMA – rutier
TURNU – BATTONYA – rutier
URZICENI – VALLAJ – rutier
VALEA lui MIHAl – NYiRABRANY – rutier
VARSAND – GYULA – rutier
2. Contestarea hotararilor de constatare a amenzilor contraventionale dispuse pe intreg teritoriul Republicii Ungare de autoritatile vamale, fiscale si rutiere ungare, impotriva societalilor comerciale ce efectueaza transport rutier de marfa sau persoane, membre ale A.P.T.E. 2002.
3. Contestarea hotararilor de constatare a amenzilor contraventionale dispuse pe intreg teritoriul Republicii Ungare de autoritatile vamale, fiscale si rutiere ungare impotriva soferilor care au fost amendati ca persoane fizice si sunt salariati ai unui membru al A.P.T.E. 2002.
4. Consultare juridica asupra actelor intocmite in limba maghiara de autoritatile vamale, fiscale si rutiere ungare si explicarea continutului lor in limba romana pentru reprezentanlii sau soferii societatilor comerciale ce efectueaza transport rutier de marfa sau persoane, membre ale A.P.T.E. 2002.
5. Consultanta juridica generala pentru membrii A.P.T.E. 2002 in materia dreptului
ungar, referitor la aspecte juridice avand ca obiect transporturile de marfuri si persoane si reprezentarea membrilor A.P.T.E. 2002 in fata tuturor forurilor ungare.
IV. OBLIGATIILE APTE 2002
1. De a promova serviciile Cabinetului Individual de Avocat „Szanto A. Zsolt” intre membrii sai.
2. De a colabora cu CABINETUL in orice cauza juridica ivita , referitor la societatile comerciale ce efectueaza transport rutier de marfa sau persoane, membre ale A.P.T.E. 2002 si de a furniza informalii cu privire la calitatea de membru al societatii solicitante. A.P.T.E. 2002 va certifica in scris calitatea de membru al solicitantului de asistenta juridica.
3. De a conlucra cu CABINETUL in sensul deservirii juridice prompte, rapide si onorabile ale tuturor membrilor A.P.T.E. 2002 care solicita servicii juridice in acest sens.
V. ONORARII :
1. Cabinet Individual de Avocat „Szanto A. Zsolt” infiintat in cadrul Baroului Bihor ClF nr. 20207940 si ” Szanto Arpad Zsolt avocat – europai kozossegi jogasz –(avocat cu practica europeana)” din cadrul Baroului Budapesta avand nr. de evidenta E – 0064 pentru serviciile indicate la Cap.III.punctele 1 – 3 ” OBLIGATIILE CABINETULUI de AVOCAT” si parcurse pe cale administrativa : NU PERCEPE ONORAR IN AVANS, insa percepe ONORAR de SUCCES.
2. Onorarul de succes prezentat la Cap. V punctull efectiv incasat de CABINET va fi de 25 % din valoarea amenzii anulate si se percepe preferential DOAR membrilor A.P.T.E. 2002, pentru alti solicitanti de asistenta juridica, onorariul de success fiind 30 % din valoarea amenzii anulate.
3. Pentru serviciile de la Cap. III. punctul 4 si 5 nu se percepe onorar de consultanta si de reprezentare in cazurile in care actele ce fac obiectul consultatiei sau motivul reprezentarii deriva din obiectul unei contestatii cu  onorar de succes , in rest orice consultanta directa sau telefonica este cu titlu oneros .

. PROCEDURA de contact si de reprezentare.:

 1.Membrul A.P.T.E. 2002 care solicita servicii va incheia uncontract de asistenta direct cu Cabinetul Individual de Avocat „Szanto A. Zsolt” avand ca obiect unul sau mai multe dintre serviciile de la Cap. III. El va contacta avocatul Szanto A. Zsolt, la nr. de tel. 0744.490182, precizand ca este membru A.P.T.E. 2002 (va cere la tel. 0357.100172 si va primi de la secretariatul asociatiei o confirmare a calitatii de membru A.P.T.E.2002 ), altfel nu va beneficia de serviciile acestuia in forma negociata cu A.P.T.E. 2002.

2. A.P.T.E. 2002 faciliteaza italniri si contacte intre membrii A.P.T.E. 2002 pe de o parte si Cabinetul Individual de Avocat „Szanto A. Zsolt” neasumadu-si nicio responsabilitate in ceea ce priveste finalizarea sau derularea eventualelor contracte icheiate intre acestia, neavad calitatea de intermediar potrivit statutului.

A.P.T.E. 2002                                                                               Avocat

Pop Adrian Virgil                                                                  Szanto Arpad Zsolt

Presedinte                                                                        europai kozossegi jogasz

COLABORATORI