+40 764 406 955 office@apte2002.ro

APTE/CNR SUSTIN UN PROTEST NATIONAL IN DECEMBRIE !

sept. 22, 2021 | 0 comentarii

STIMATI COLEGI DIN APTE 2002!

Tot mai multe voci ne cer o reactie ca Breasla, fata de masurile de colectare de taxe ale Guvernului si fata de faptul ca pana in prezent, NICI O reglementare nu a vazut lumina zilei ca urmare a minutei semnate de CNR cu MT in data de 22.05.2013 ! Acest fapt ne arata o lipsa TOTALA de respect fata de noi, cei care platim toate oalele sparte de un guvern incompetent, care prefera sa ingroape o ramura foarte importanta a economiei, in loc sa isi indeplineasca promisiunile asumate in mai 2013, la presiunea iminentei unui protest national ! Observam ca acesti demagogi nu cunosc alta limba decat cea a protestului national, pentru o cauza dreapta ! Din lipsa acuta de bani….si de idei, „expertii” din Guvern lanseaza ideea celor 7 centi, strans legati cu un alt numar de 7…de acasa ! Cei 7 centi/l. se vor duce tot acolo, unde s-au dus banii CNADNR cand s-a asfaltat podul de la Calafat ! Dupa cum stiti, dupa numai 4 luni de la inaugurare, trebuie refacut covorul asfaltic…S-a constatat ca asfaltul romanesc, in contradictie cu cel bulgaresc, nu rezista la … traficul greu !!! Simt ceva similar cu TOATE marile proiecte (vezi autostrazi, centuri, etc.) inaugurate recent ! Nu vedem una care sa nu fie refacuta, reasfaltata, reumpluta de bani dupa doar cateva luni de la inaugurare (vezi centura Caransebes) !!! Aici trebuie sa fie asfaltati si cei 7 centi….
Pentru a vedea nivelul dorintei de a impune RESPECT din partea Guvernului si al MT si pentru a evita situatia incerta de sustinere din 22.05.2013, CNR va deschide curand o pagina de sustinere a unui protest la nivel national pe pagina www.conr.ro , unde toti cei nemultumiti vor putea sa-si posteze numele si datele de contact, semnaland dorinta de sprijin al unui protest in decembrie 2013 , daca legislatia nu se va normaliza conform minutei din 22.05.2013 ! Iata postarile cu minuta :

Minuta

Minuta incheiata de CNR

…..la care nici acum nu avem rezultatele discutate !In textul minutei se regasesc aceleasi probleme nerezolvate, care ne macina si acum :- modificarea HG 69,- modificarea OG 43,- modificarea OUG 11,- placutele sunt in continuare obligatorii, contrar Directivei CE 96/53 !- constructia pasajelor de la Arad este oprita ,- accizele din carburantii profesionali nu se pot recupera in parte, mai mult decat atat, mai vor sa introduca accize de 7 centi…- avem taxe pe drumurile judetene si altele apar peste noapte (vezi HCJ HD 121/2013 – 1000 lei/zi !!!)- avem taxe de intrare pentru incarcare/descarcare in localitati, contrar uzuantei europene de fluidizare a transportului de marfa !- avem baze de date diferite la fiecare autoritate, fara interoperabilitate intre ele, – etc.Toate modificarile legislative propuse, discutate in CDS si agreate de CNR si de celelalte patronate zac printre niste sertare prafuite si asteapta …si asteapta…si asteapta…sa vina primavara !Noi avem o alta varianta : inceputul lui decembrie 2013 !Daca sunteti de acord, atunci alaturati-va noua pe lista de sustinere a protestului de pe site-ul CNR – www.conr.ro !

Daca doriti sa trimiteti mesaje catre CNR, va va sta la dispozitie o adresa de mail dedicata :  protest@conr.ro


Cu stima ,


Confederatia Nationala Rutiera (CNR)

Presedinte

Augustin Hagiu – 0729.218111

COLABORATORI