+40 764 406 955 office@apte2002.ro

APEL LA SOLIDARITATE CU TRANSPORTATORII DE MARFA

sept. 22, 2021 | 0 comentarii

Apel la solidaritate cu transportatorii de marfa

In conditiile actualei pandemii si a efectelor sale economice, BursaTransport, ca furnizor de servicii de comunicare precontractuala intre operatorii de transport rutier, constata cu vie preocupare aparitia unui blocaj generat de neincasarile facturilor de transport.

BursaTransport face apel la comercianti si la companiile de logistica si expeditie rutiera, ca pentru diminuarea riscului de blocaj financiar la nivelul transportatorilor, sa suspende sau macar sa diminueze temporar, pe durata crizei, solicitarea de achitare cu termen de plata a serviciilor de transport, si sa adopte sistemul platii la descarcare.

Asistam de la o saptamana la alta la dublarea numarului de incidente de plata. Costurile efectuarii transportului se executa la momentul prestatiei, iar capacitatea de creditare a firmelor de transport este limitata drastic de actualele conditii.

In scopul de a ajuta la sustinerea transportului rutier de marfa, invitam orice entitate privata, publica sau guvernamentala, capabila sa achite la descarcare, sa isi depuna cererile de transport in BursaTransport. Invitatia este fara speze, si cu tot concursul pe care il putem oferi.

Date de contact: office@bursatransport.com, +40-212.523.120

https://www.bursatransport.com/info/article/apel-catre-operatorii-de-transport-rutier-de-marfa/401.html

COLABORATORI