+40 764 406 955 office@apte2002.ro

AM MARFA, CAUT TRANSPORT

sept. 22, 2021 | 0 comentarii

Revista Ziua Cargo organizeaza in perioada 14-15 iunie 2012 la Sinaia, Hotel International, conferinta „Am marfa, caut transport” dedicata carausilor, expeditorilor si clientilor lor.

Asa cum v-ati obisnuit, evenimentul reprezinta un moment veritabil de networking si de promovare a bunelor practici in domeniu. La aceasta editie, dezbaterile vor fi mai dinamice, fiind organizate sub forma de negocieri intre transportatori si clientii lor, precum si intre mediul de afaceri si autoritati.

Nu vor lipsi studiile de caz, prezentarea metodelor pentru cresterea eficientei, informatii legate de transportul comunitar, dar si extracomunitar. Turcia se va afla in prim plan, fiind reprezentata de Ambasadorul Turciei in Romania, presedintele Asociatiei Oamenilor de Afaceri Turci, precum si oameni de afaceri din Turcia, interesati de colaborarea cu companiile romanesti.

Cererea si Oferta se vor intalni la Sinaia, la jumatatea lunii iunie iar cerintele clientilor, evolutiile tarifelor si ale costurilor precum si tendintele legislative vor fi puse pe tapet de catre unii dintre cei mai importanti actori din domeniu.

Se va face un pas in plus in incercarea de a crea o relatie sanatoasa intre clienti (producatori, importatori), expeditori si transportatori, prin aceasta conferinta ce se incadreaza, la fel ca toate evenimentele Ziua Cargo, in Campania pentru un Transport Civilizat.

Taxa de participare este de 200 lei (plus TVA) pentru primul participant din partea unei firme si include participarea la conferinta, cazarea o noapte la Hotel International, mese. In cazul in care participa mai multe persoane din partea aceleiasi firme, taxa este de 400 lei (plus TVA)/persoana, pentru urmatoarele persoane.

Pentru detalii, va transmit telefonul Doamnei Meda Borcescu : 0757.074395 , sau al Domnului Radu Borcescu : 0757.074395 

Gasiti amanunte si pe :

http://www.ziuacargo.ro/evenimente/am-marfa-caut-transport https://www.apte2002.ro/info.php?id=73

COLABORATORI